Designed by Volim Plavo

ROĐENDANI I TEMATSKE PROSLAVEROĐENDANSKE PROSLAVE

Za dobar uspjeh rođendanskog slavlja potrebna je dobra organizacija, kako bi zabava protekla u najboljem redu i kako ne bi došlo do kaosa. Današnja djeca znaju šta žele, pa su i njihove želje i zahtjevi što se tiče organiziranja rođendanskih zabava sve zahtjevniji. Ponekad je napor potreban za organizaciju dječjeg rođendana, jednak naporu uloženom u organizaciju manjeg vjenčanja! Morate voditi brigu o pozivnicama, darovima za slavljenika i goste, dekoraciji, hrani i piću, zahvalnicama, igrama i sl., a sve to unutar ograničenog budžeta i po mogućnosti uz što manju količinu stresa. Aktivno provedeno vrijeme s više djece, može biti vrlo naporno za roditelje, koji u svakodnevici imaju previše briga. No, uz dobar plan i program kakav smo osmislili, roditelji koji će nam povjeriti svoje dijete mogu se opustiti i pustiti da stvari idu svojim tokom – ali pod kontrolom. Napor je možda golem, ali je upravo naš trud, najdraži poklon djetetu, nakon što isprati svoje goste i zadovoljni mu umor preplavi lice. Nama je najdragocjeniji dar njegova sreća i zadovoljstvo. Za najposebniji dan u godini sve mora biti posebno. Želja nam je da se svaki slavljenik na kraju dana, jako ponosi svojim rođendanom, te da mu uspješno slavlje s prijateljima ostane u najdražem sjećanju. Svaki rođendanski party, priprema se i traje prema dobnim skupinama djece, a najduže 3 sata. Za djecu mlađe dobi (do 3 godine) trajanje zabave je najviše 2 sata, jer djeca postanu umorna, pa možda i razdražljiva.

NUDIMO NEKOLIKO RAZLIČITIH PAKETA PROSLAVA

PLEJKIN START PAKET

PAKET UKLJUČUJE:
do 15 uzvanika (djece)
Najam prostora sa dekoracijom,pribor za jelo i piće (tanjurići, čaše, salvete, vilice),2 animatora,Slane i slatke grickalice - slani štapići, slani pereci, smokići, čips, kokice,razni keksi,Sokovi Voćni - jabuka, multi, Sokovi gazirani – Coca-cola, Jana voda,ABRAKADABRA TORTA

CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 550 Kn

ROĐENDANSKA TORTA ISKLJUČIVO LEDO ILI IZ SLASTIČARNE S DEKLARACIJOM


PLEJKIN OSNOVNI PAKET

PAKET UKLJUČUJE:
do 15-ero uzvanika (djece)
Najam prostora s dekoracijom, Pribor za jelo i piće (tanjurići, čaše, salvete, vilice), 2 animatora, Grickalice (slani štapići, slani pereci, smokići sa i bez kikirikija,čips slani i s paprikom), Sokovi Voćni - jabuka, multi, borovnica, Sokovi gazirani, Voda Jana, Torta iz slastičarnice
PROGRAM: Bazira se na timskim, edukativnim i kreativnim igrama natjecateljskog duha. Nakon što se svi međusobno predstavimo i upoznamo slijedi nešto što se kod kuće ne smije..., svako piše svoje ime na stolnjak!!!! Tada krećemo s 2 ili 3 sata lude i nezaboravne igre, smijeha, muzike i nagrada. Slavljenik sam bira igru koju tada igraju svi...glazbene stolice, glazbeni kipovi, ples sa balonima, pantomima, Pictionary, zadnje slovo-prvo slovo, zagonetna osoba, mali vrtlari, mali zoolozi, pričam priču, slovo-bod, ples-pogodi tko, povlačenje konopa, skakanje na trampolinu.... puno glazbe i plesa!!!
CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 700 Kn
CIJENA PAKETA ZA 3 SATA: 800 Kn


PLEJKIN PROŠIRENI PAKET

PAKET UKLJUČUJE:
do 20-ero uzvanika (djece)
Najam prostora s dekoracijom, Pribor za jelo i piće (tanjurići, čaše, salvete, vilice), 2 animatora, Grickalice (slani štapići, slani pereci, smokići sa i bez kikirikija,čips slani i s paprikom), Slatke grickalice – bomboni voćni karamel, mliječna čokolada, napolitanke Sokovi Voćni - jabuka, multi, borovnica, Sokovi gazirani, Voda Jana, Pizza ili kanape sendviči, Torta iz slastičarnice (razni oblici i teme) i dječji šampanjac.
PROGRAM:Bazira se na timskim, edukativnim i kreativnim igrama natjecateljskog duha. Nakon što se svi međusobno predstavimo i upoznamo slijedi nešto što se kod kuće ne smije..., svako piše svoje ime na stolnjak!!!! Tada krećemo s 2 ili 3 sata lude i nezaboravne igre, smijeha, muzike i nagrada. Slavljenik sam bira igru koju tada igraju svi...glazbene stolice, glazbeni kipovi, ples sa balonima, pantomima, Pictionary, zadnje slovo-prvo slovo, zagonetna osoba, mali vrtlari, mali zoolozi, pričam priču, slovo-bod, ples-pogodi tko, povlačenje konopa, skakanje na trampolinu.... puno glazbe i plesa!!!
CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 900 Kn
CIJENA PAKETA ZA 3 SATA: 1000 Kn


PLEJKIN DISCO STAR PAKET

PAKET UKLJUČJE:
do 20-ero uzvanika (djece)
Najam prostora s dekoracijom, Pribor za jelo i piće (tanjurići, čaše, salvete, vilice), 3 animatora, Grickalice (slani štapići, slani pereci, smokići sa i bez kikirikija,čips slani i s paprikom), Slatke grickalice – bomboni voćni karamel,mliječna čokolada, napolitanke Sokovi Voćni - jabuka, multi, borovnica, Sokovi gazirani, Voda Jana, Pizza, Torta iz slastičarnice (razni oblici i teme)
PROGRAM: bazira se na igrama natjecateljskog duha u pjevanju karaoka i natjecanja u plesu. Party na kojem će sve od samog početka bit posvećeno traženju nove Play All Day zvijezde uz odabrane pjesme po željama slavljenika i gostiju. Sve je spremno.. svijetla pozornice, reflektori i blještavilo, gdje na trenutak svatko može postati zvijezda baš poput svog idola i doživjeti euforiju i uzbuđenje dok publika sve podržava pljeskanjem i vriskanjem! Nezaboravnu avanturu zaokružujemo uručivanjem Play All Day diplome najboljem natjecatelju!!!
CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 900 Kn
CIJENA PAKETA ZA 3 SATA: 1000 Kn


PLEJKIN TEMATSKI PARTY PAKET

idealna prilika za proslavu nezaboravnog tematskog ročkasa sa tvojim najdražim junakom iz nekog filma, crtića ili životinjskog svijeta (FROZEN, MALCI, MY LITTLE PONY, WINX, SPIDERMAN, BATTMAN, HELLO KITTY, ZVONČICA, MIKI I MINNI, NINĐE KORNJAČE i dr.
Za one malo veće tu je neizostavni i ludi PIĐAMA PARTY ili TEA PARTY (ČAJANKA)....za sve male, ali i one veće PRINCESS PARTY, a za dečke kojima je najbitnija stvar nogomet, tu je NOGOMETNI PARTY.
Uglavnom, ti samo poželi , a PLEJKA JE TU DA TVOJU ŽELJU ISPUNI!!!!
PAKET UKLJUČUJE:
do 15-ero uzvanika (djece)
Najam prostora sa tematskom dekoracijom, pribor za jelo i piće (tanjuri, čaše, salvete, vilice); 2 animatora; grickalice (slani štapići i pereci, smoki,čips, napolitanke, keksi, sitni kolačići); sokovi voćni (jabuka, multi, borovnica); sokovi gazirani (coca cola, fanta sprite) i tematska rođendanska torta.
CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 850 Kn


FUN CAKE PARTYTEMATSKI PARTY: FROZEN, SPUŽVA BOB, JURIĆ, NINJA KORNJAČA, PEPA PIG, MICKEY MOUSE, MINIONS, STAR WARS
Bazira se na natjecateljskim igrama, vezanim uz tematiku ročkasa; pjevanju karaoka i traženju nove Plejkine zvijezde, tematski pictionary, pantomima i mnoge druge igre po želji slavljenika i njegovih uzvanika!

PAKET UKLJUČUJE:
FUN CAKE ROĐENDANSKA TORTA (Torta je bez umjetnih bojila, aroma i hidrogenizirane masti,te s označenim alergenima. Sastoji se od mekanog biskvita i fine čokolade.)
do 15 uzvanika (djece)
najam prostora sa tematskom dekoracijom, tematski pribor za jelo i piće, 2 animatora, slane i slatke grickalice (slani štapići, pereci,čips i smoki; FUN COOKIES, FUN COCKTAILS, keksi, voćni i gazirani sokovi
CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 950 Kn


ABRAKADABRA PARTYŽeliš čaroban ročkas prepun trikova koji češ zajedno sa svojim prijateljima pamtiti zauvijek?! Onda je Plejkin novi abrakadabra paket kao stvoren za tebe Naučiti češ kako izvesti fantastične mađioničarske trikove,te na tej način pripremiti za svoje prijatelje najotkačeniju, najveseliju i najčarobniju rođendansku proslavu ikada!
Čarobnjak Timi će tvoju proslavu, veselim plesom, igrom, balonima i nevjerojatnim čarolijama, pretvoriti u nezaboravno rođendansko iskustvo. Usavršavajući svoje sposobnosti kroz predmet “Čarobiranje za klince i klinceze”, Timi je naučio kako pravilno iskoristiti svoje tajne sastojke potrebne za nevjerojatno čarobnu rođendansku predstavu s kilogramima i kilogramima smijeha kojim ga njegova publika redovito obasipa.
S obzirom na bezbrojne inovacije u svijetu čarolije i mađioničarstva, Timi je u neprestanoj potrazi za novim izvorima znanja. Tako je svaka proslava na kojoj se Timi i njegov tim pojave jedinstvena i neponovljiva. Rezultat toga je ne samo upoznavanje mališana s predivnim svijetom čarolije, već i jedno nezaboravno iskustvo kroz koje će klinci i klinceze spoznati vrijednosti smijeha, radosti i prijateljstva. Predstave Čarobnjaka Timija prilagođene su uzrastu djece.
PAKET UKLJUČUJE:
do 15-ero uzvanika (djece)
Najam prostora sa dekoracijom,pribor za jelo i piće (tanjurići, čaše, salvete, vilice),2 animatora,Slane i slatke grickalice - slani štapići, slani pereci, smokići, čips, kokice,razni keksi,Sokovi Voćni - jabuka, multi, Sokovi gazirani – Coca-cola, Jana voda,ABRAKADABRA TORTA
CIJENA PAKETA ZA 2 SATA: 1100 Kn


DODATNE USLUGE ZA SVE PAKETE ROĐENDANA

Uz naše dodatne usluge, možete postojeće pakete rođendana nadograditi po extra željama Vašeg princa/princeze, te učiniti rođendan još urenebesnije zabavnim :)

FACE PAINTING: 100 kn
DVORAC SKAKAONA: 150 kn
KLAUN: 500 kn
DIMNI EFEKTI: 300 kn
IGRA LASERIMA: 300 kn
BALONI OD SAPUNICE: 100 kn
CD S FOTOGRAFIJAMA: 25 kn
POZIVNICE: 25 kn
DODATNI UZVANIK: 20 kn

Kako do proslave rođendana?

Vrlo lako! :) Ispunite kontakt obrazac, pošaljite nam upit za termin ili nas jednostavno nazovite na naše kontakt telefone! Također možete i došetati do nas u radno vrijeme Play All Day igraonice od ponedjeljka do petka između 8 do 17 sati! Rođendane organiziramo svaki dan u tjednu, uključujući i vikend naravno! Ukoliko imate želju izkombinirati nešto iz naših različitih rođendanskih paketa ili imate posebne želje, stojimo Vam na raspolaganju! Na osnovu Vaših želja, izraditi ćemo za Vas jedinstvenu ponudu!
I zapamtite! Radimo nezaboravne rođendanske proslave! :)

Play All Day igraonica

Pozivnica za ročkas
DOWNLOAD


Napomena

Sva djeca su za vrijeme boravka u igraonici, osigurana u Grawe osiguranju

NOVO U PLEJKI

Kako bi ročkasi bili još živopisniji, uveli smo i FACE PAINTING! Klinci uživaju, a također i mi :)

Rođendanski pravilnik

DOWNLOADKontakti
Pleška 13, Velika Gorica
T: 01/6265-210
M: 095/8619-151
M: 095/8619-152
igraonica.playallday@gmail.com

PLAY


Let it go - FROZEN
Sretan ti rođendan - FANTOMI
Happy birthday song
Happy birthday song
Happy birthday Princess