Designed by Volim Plavo

RADIONICEIgraonica Play All Day u suradnji s Udrugom za kreativno promicanje znanja, vještina i osobne izvrsnosti "Veseli Planet" osmislila je niz kreativnih radionica koje za cilj imaju:

1. EDUKACIJU KROZ ZABAVNE I DINAMIČNE SADRŽAJE
2. RAZVIJANJE KREATIVNOSTI, TALENATA I DAROTIVOSTI
3. POTICANJE SAMOPOUZDANJA I OSOBNE IZVRSNOSTI
4. DRUŽENJE S VRŠNJACIMA I RAZVOJ SOCIJALIZACIJE


U fokusu naših radionica osnovna metoda je igra i kreativnost!
Naime, najveća je želja većine roditelja pomoći svojem djetetu da dosegne vrhunac svojih mogućnosti. To ne znači da je Vaš¡ cilj napraviti svjetski poznatog glazbenika, sportskog šampiona ili odličnog glumca već naprosto je riječ o tome da dijete postigne najviše što može, bez obzira na sposobnosti. Cilj je, dakle, da uspješno usmjeravano dijete upotrijebi sve svoje talente u svakoj aktivnosti. Davno su prošla vremena u kojima je bilo dovoljno nekoliko godina školovanja, a sve su vještine jednom naučene, trajale čitav život. Svijet se mijenja zastrašujućom brzinom. Mala djeca imaju znatiželju i povjerenje upoznati nove stvari, nisu svjesna svojih sposobnosti niti se boje pogrešaka. Kreativni ljudi se drže tih vještina tijekom cijelog života. Dijete koje se potiče na kreativnost, vjerojatno će ostati takvo čitavog života i prilagoditi se svijetu koji se mijenja. Model na kojem se zasnivaju programi naših radionica je Montessori model slobodnog odgoja, model koji stavlja naglasak na samostalnost djeteta i u kojem se polazi od djetetovih interesa i sposobnosti. Djeca sama biraju aktivnost kojom će se baviti i bave se njome dok imaju interesa, za razliku od tradicionalnog sustava u kojem se svi bave istom aktivnošću istodobno, bez obzira na želje, interese i mogućnosti. Djecu se potiče na razvijanje svih njihovih potencijala u poticajnoj okolini koja obuhvaća razvojne materijale i opuštenu, nekompetitivnu atmosferu. U ovakvom okruženju naša uloga nije da predajemo i podučavamo u tradicionalnom smisli, već da organiziramo, potičemo i ohrabrujemo.

Edukativno kreativna radionica

Radionice su namjenjene djeci od 4-8 godina i podjeljene su u grupe od najviše 10 polaznika, a sastoje se od nekoliko cjelina

PLAY
Engleska i Njemačka radionica

Radionica je namijenjena djeci predškolske dobi, odvija se u grupama do 10 polaznika, dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta.

PLAY

Naše radionice

Edukativno kreativna radionica

Radionice se sastoje od nekoliko različitih cjelina, održavaju se utrokom i četvrtkom od 16 - 17 sati.

Mjesečna članarina je 250,00 kn (uključuje sva potrebna sredstva i materijale za rad)

PLAY


Engleska i Njemačka radionica

Engleska radionica održava se ponedjeljkom i srijedom. Za mlađu grupu od 16:15 do 17:15 sati i za stariju grupu od 17:30 -18:30 sati.

Mjesečna članarina je 250,00 kn (uključuje radne listove i ostale materijale za rad)

PLAY


Kontakti
Pleška 13, Velika Gorica
T: 01/6265-210
M: 095/8619-151
M: 095/8619-152
igraonica.playallday@gmail.com

PLAY