Designed by Volim Plavo

KREATIVNA RADIONICAKreativna radionica sastoji se od nekoliko cjelina:

LIKOVNA RADIONICA

Likovnom radionicom djetetu želimo pružiti pravilan estetski i intelektualan razvoj, poticati i razvijati talentiranost djeteta, finu motoriku i preciznost, osjećaj za lijepim, te usvojiti razne likovne vještine i tehnike, kao što su: crtanje (drvenim bojama, flomasterima, vodenim bojama i temperama, ugljenom itd.), Modeliranje (tijestom, fimo-masom, plastelinom, gipsom, glinom...itd.) Izrada raznog nakita (ogrlice, naušnice, kopče za kosu, blagdanske ukrase, itd.)

GLAZBENA RADIONICA

Cilj nam je da kroz glazbeni medij, kao jedan od najspontanijih komunikativnih izraza, razvijamo djetetovu humanu, stabilnu, slobodnu i neagresivnu osobu, intelektualno i stvaralački znatiželjnu. Prema tome, glazbena radionica može biti priprema za nastavak glazbenog obrazovanja, ali istovremeno, razvijati maštu i kreativne sposobnosti. Glazba osposobljava dijete i za bilo koje drugo životno područje primjereno njegovim interesima i sposobnostima. Uz savladavanje niza brojalica, pjesmica i rugalica, improvizacija je također važan element u djetetovu oslobađanju i uvođenju u svijet glazbe. Kod djece se razvijaju elementi potrebni za nastavak glazbenog obrazovanja: osjećaj za ritam i intonaciju, osjećaj za kretanje melodije, osjećaj za dinamiku i dinamičke promjene, prepoznavanje boje tona, motorika ruku, nogu i prstiju.

OSTALE TEMATSKE RADIONICE

(Mali filozofi, Mali vrtlari...)

---
Ove radionice vrlo su dinamične i zanimljive, a zamišljene su tako da se dijeci kroz igru pomogne usvojiti određeno znanje i razne vještine. Potiče ih se na spontanost i kreativnost, a samim time i na razvoj samopouzdanja. Na taj način djeca počinju shvaćati i cijeniti produkt svoga rada. Radost i ponos koje dijete osjeća kada vidi što je nastalo njegovim trudom i zalaganjem, bitan je čimbenik u njegovom daljnjem razvoju i to ga potiče na daljnja stvaranja. Edukativno-kreativne radionice zamišljene su tako da se sve navedene cjeline neprestano izmjenjuju i kombiniraju. U radu koristimo razne prirodne i pedagoški neoblikovane materijale (otpad) koji na ovaj način recikliramo, te razvijamo svijest o ekologiji ! Kreativna radionica je namjenjena djeci predškolske i školske dobi (od 4 do 8 godina), odvija se u grupama do 10 polaznika, dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta. Iz tjedna u tjedan mijenjamo teme i aktivnosti kreativne radionice, a u skladu s potrebama, željama i interesima djece.

Kako na kreativnu radionicu?

Kreativnu radionicu organiziramo dva puta tjedno po 60 minuta. Za detaljnije informacije o grupama i slobodnim mjestima, kontaktirajte nas e-mailom ili na naše kontakt telefone, a naravno možete svratiti i do nas u radno vrijeme igraonice! Veselimo se vašem interesu za kreativnu radionicu! :)

Play All Day igraonica


Kontakti
Pleška 13, Velika Gorica
T: 01/6265-210
M: 095/8619-151
M: 095/8619-152
igraonica.playallday@gmail.com

PLAY